Για Πράσινη Σαλάτα, αλλά και πολλές άλλες σαλάτες χρησιμοποιούμε μια κανονική βινεγκρέτ ή dressing– προσθέτοντας χυμό ροδιού και γαρνίροντας με σπόρους ροδιού Ερμιόνης.
Σε κυρίως πιάτα ραφινάρουμε / ρεντουσαρουμε / τελειώνουμε την εκάστοτε σάλτσα προσθέτοντας χυμό ροδιού.
Για τα επιδόρπια / γλυκά / παγωτά / γρανίτες χρησιμοποιούμε χυμό ροδιού η σάλτσα ροδιού Ερμιόνης ανάλογα με την εμφάνιση και γεύση που θέλουμε να δώσουμε στο πιάτο.
Για περισσότερες πληροφορίες, ιδέες μενού, συνταγές, και άλλες χρήσεις ροδιού, γράψτε μας στη διεύθυνσή μας